Latest :

Partnership     |     NL - EN    

IT Services
Infrastructure ICT
Security IT Netwerken
Anti Spam - Email
Webdesign
Portfolio & Referenties
E-marketing
Content management
Collaboration tool
 
 

Nieuwe websites en Content management

De nieuwe websites voor Sport Training Center  Kustermans Training  en online recruiting website HSE Manager werden gelanceerd vorige maand. Voor Werner International wordt vanaf heden diensten geleverd inzake content management.

SEO Consultancy

Consultancy opdracht inzake SEO en Internet Search Marketing voor bedrijf in de financiŽle sector, actief in niche van vermogensplanning en financieel advies. Ook voor non-profit verenigingen vergroten wij de vindbaarheid op het internet.

Brussels - Le Mans Classic website

Ontwikkeling van website "Brussels - Le Mans Classic", jaarlijks vintage cars rally evenement, georganiseerd door The Classic Roads Experience. Het evenement brengt de liefhebbers van klassieke wagens van Brussel naar de historische 24 uren van Le Mans in Sarthe tijdens de zomer.

Website Aberis.eu en Online Catalogus voor Luxma

Domatica zal voor nv  LUXMA een via internet raadpleegbare productcatalogus programmeren [ Online Catalogus voor producten, met login voor klanten, en database gestuurde dispaly van informatie - prijzen, promoties, kortingen - voor wie ingelogd is in het systeem ] LUXMA nv te Halen, is een vooraanstaand distributeur van deurbeslag, deurkrukken, vensterkrukken, met klantenbestand in de Benelux.  Klik hier voor meer informatie over de Online Producten Catalogus .

De website voor ABERIS gaat online. ABERIS is specialist in beveiligingstechnieken, brandwerende koffers en datasafes.

Data Migratie

Data Migratie : Voor het  FVB-FFCFSE-FBZNAVB en  Edutec verzorgt Domatica voorbereidingen en migratie van file server data, mailboxen, main en regio servers, client stations.

MENTOGNOST - Navigating through Chaos in China

Voor business manager en auteur Ronny Julius C. ontwerpt Domatica de website Mentognost ter ondersteuning van de release van "Navigating through Chaos in China - A cultural and business compass for managers and business leaders". Het boek wordt via verschillende online kanalen verdeeld, waaronder Gazelle Book Services Ltd, Amazon, The Book Place, Proxis.

Webconferencing opleidingen

Domatica verzorgt  "opleidingen op afstand"  inzake ingebruikneming van de "collaboration tool Domatrix" door de VBL - Vlaamse Basketballiga. De gebruikers van het beveiligde extranet volgen thuis voor hun computer, en live op hun eigen computerscherm de gepersonaliseerde interactieve opleiding.

DOMATRIX CLIENT PORTAL - Alliance Concepts geeft demo's en communiceert via Domatrix Client Portal

Alliance Concepts neemt het communicatie platform  "Domatrix Client Portal" in gebruik om in beveiligde omgeving te communiceren met prospects en klanten.  Domatrix Client Portal werd ontwikkeld door Domatica en fungeert als een intranet of extranet, toegankelijk via het internet. Medewerkers kunnen via Domatrix samenwerken aan gemeenschappelijke projecten, informatie uitwisselen, een knowledgebase uitbouwen. Alliance Concepts zal Domatrix inzetten om demo's te geven aan prospecten, en gestructureerd te communiceren met klanten. Alliance Concepts Client Portal / Collaboration platform.

ALLIANCE CONCEPTS - Pharma Consultancy

Voor Alliance Concepts bouwt Domatica een nieuwe website voor een bedrijf actief in de pharma sector. Alliance Concepts biedt een marketing simulatie model aan dat in staat is om introducties van pharmaceutische producten internationaal te plannen en maximaal te begeleiden.

VVVD - Voedingskundigen en DiŽtisten

Voor de Vlaamse Vereniging van Voedingsdeskundigen en DiŽtisten - VVVD - implementeert Domatica een beveiligd website-gedeelte waarop meer dan 700 aangesloten leden specifieke beroepsgebonden informatie kunnen vinden. Vacatures, aankondigingen, forum, agenda's, verslagen van vergaderingen, ...
De VVVD behartigt de beroepsbelangen van voedingsdeskundigen en diŽtisten, en streeft naar bekendmaking van het beroep naar het grote publiek, de overheid, artsen, gezondheidswerkers en de voedingsindustrie.

Staal- en Energiesector

Voor een staalproducent en een Belgische electriciteitsdistributeur levert Domatica hardware, storage, email archiving en standaard software oplossingen.

Werner International - Textiel

Voor een marktleider in consultancy voor de textielindustrie, WERNER INTERNATIONAL, levert Domatica advies en diensten in online 'brand positioning'. Startup van een E-mail Nieuwsbrief platform : ontwerp, ontwikkeling, opmaak, beheer en rapportering van E-mail campagnes naar Westerse en Chinese doelgroepen van nieuwsbrief lezers.

CELforPharma launch

CELforPharma ofwel 'Centre for Executive Leadership for the Pharma Industry'  organiseert management cursussen voor executives in de farmaceutische industrie.  Domatica ontwikkelde de CELforPharma website ter ondersteuning van de nieuwe marketing campagne.

"SpaItalia" te Spa-Francorchamps

Domatica hernieuwt de SpaItalia website voor het jaarlijkse sportieve auto-evenement te Spa-Francorchamps op het beroemde F1 circuit.

Kablering Wolters nv

Domatica vervolledigt haar project omtrent de aanleg van een volledig nieuwe gestructureerde bekabeling voor telefonie en data bij Wolters te Diest. Het netwerk van Wolters is nu klaar voor de toekomst (Giga-ethernet, video-conferencing, VoIP). "Als jullie ooit een referentie nodig hebben, geef gerust mijn coŲrdinaten" aldus Dhr. Samijn, directeur van Wolters.

BDI website

Business Development International, een Belgisch bedrijf dat off-shore software development aanbiedt aan haar klanten, kiest voor Domatica voor de ontwikkeling van de BDI bedrijfswebsite.

Gastdocent KHL

Domatica werd gevraagd door de Katholieke Hogeschool Leuven om een aantal lessen rond webdesign te verzorgen als gastdocent, voor het postgraduaat "Business Management." De studenten doorlopen samen met ons het volledige proces, vanaf idee voor een (nieuwe) website tot en met oplevering, en uiteindelijk content management.

Website VTDL

Domatica levert aan de Vlaamse Thriatlon en Duathlon Liga het design en template van hun nieuwe website. De VTDL zal zelf instaan voor het invullen en onderhoud ervan.

Levis website Fashion for Walls

Akzo Nobel, de multinational actief in de farmaceutische en chemische sector, is in BelgiŽ ook zeer bekend met hun verf productengamma onder de merknaam Levis. Met Ambiance is Levis een trendsetter op het gebied van kleuren. Domatica verzorgde het webdesign en search engine positionering voor de "Ambiance RAW collectie" product website, genaamd Fashion For Walls.

IT Support / Service Contract met FVB.

Domatica en FVB / FFC  "Fonds voor Vakopleidingen in de Bouwnijverheid"  tekenen een SLA service contract. Alle 2nd level en 3th level IT infrastructuur-diensten worden outsourced aan Domatica.
FVB heeft kantoren in Brussel, Antwerpen, Hasselt, Gent, Kortrijk, Luik, Namen en Bergen.  Domatica voorziet zowel remote als on-site managed services voor alle servers, SAN infrastructuur en disaster recovery.

HP Business Partner.

Domatica neemt de strategische beslissing om voortaan voornamelijk HP oplossingen voor te stellen in IT-infrastructuur dossiers.  Om de samenwerking met HP te benadrukken,  werd aan Domatica het HP Business Partner label toegekend door  HP.   Domatica trainde en certificeerde ook zijn medewerkers met de benodigde commerciŽle en technische HP certificaten.

G.T.M Motorsport website.

G.T.M Motorsport - Racing & Prestige Cars - opent weldra een nieuwe website voor "complete or part restauration of vintage and classic cars, historic race & rally preparation" voor Ferrari, Porsche, Maserati, Lamborghini. Website development & hosting door Domatica.

Lancering Eyeclinic website.

Lancering nieuwe website EYECLINIC en hosting Corporate Knowledge Portal van Gascoigne Melotte International (GMI).

Sporttak in de Kijker.

Elk jaar wordt door BLOSO een bepaalde sporttak extra in de spotlight gezet tijdens de "Sporttak in de kijker" Campagne. Dit jaar is het de beurt aan "basketbal". Domatica integreert  alle informatie over deze Sporttak Evenementen in de website van de Vlaamse Basketbal Liga (VBL).

Spa Italia Website.

Evenement op Circuit Francorchamps voor Italiaanse autoconstructeurs. Website development en internet communicatie voor SPA ITALIA worden verzorgd door Domatica.

L.I.F.E.  kiest Domatica als IT-partner.

L.I.F.E - Het medisch centrum voor vruchtbaarheids-diagnostiek - zal voortaan beroep doen op de IT expertise van Domatica voor netwerk-onderhoud en internet communicatie.

Domatica verzorgt de internet promotie voor Fotobar.

FOTOBAR - Een compacte Multimedia Speler (CD, DVD en backup toestel voor oa. CF, Micro drive, SD, MS, MMC en SM formaten) - wordt door Domatica gepromoot tijdens de lanceringsfase in Belgie en Nederland.

Uitbreiding Domatica diensten en producten.

Domatica integreert nieuwe Content Management Solutions (CMS) voor websites van kleine en middelgrote ondernemingen. CMS websites kunnen door de klant zelf worden onderhouden.

Domatica breidt het dienstengamma uit met verkoop, levering en installatie van hardware, support en onderhoudscontracten voor IT netwerken.

VBL sluit eerste website seizoen af.

De VBL - Vlaamse Basketballiga sluit haar eerste website seizoen in schoonheid af met ronde cijfers. 200.000 Bezoekers vonden dit eerste jaar de weg naar de VBL website www.basketbalvlaanderen.org.

Domatica verzorgt een full service e-management voor de groeiende VBL website, zowel naar ontwerp, ontwikkeling, dagelijkse updates en webhosting. Het afgelopen seizoen werden nieuwe inschrijvings-modules voor trainers en scheidsrechters online gebracht, zoekmodules om ledenbestanden en mutaties online te raadplegen, dagelijkse nieuwsberichten uit de basketbal-wereld met een photohall, en recent een interactieve module om rechtstreeks Technische Vergunningen voor coaches aan te vragen.

FIN-X-SIDE, Service Bureau voor SWIFT in Europa.

FIN-X-SIDE, Service Bureau voor SWIFT in Europa, gaat online met website ontwerp van Domatica. Als Service Bureau voor Europa, zal FIN-X-SIDE voor bankinstellingen en financiŽle organisaties de migratie begeleiden naar het nieuwe SWIFT Messaging System SWIFTNet.

Ontwerp, ontwikkeling en hosting van de website door Domatica.

EYECLINIC vertienvoudigt aantal website bezoekers.

Oogheelkundig Centrum  Eyeclinic en Domatica vergroten de zichtbaarheid en de populariteit op internet van de Eyeclinic website.

Door het optimaliseren van de interne linkstructuur en de trefwoorden op de website, vinden duizenden surfers nu exact de informatie die zij zoeken via de bestaande zoekmachines zoals Google, MSN en Altavista. Websitebezoek voor Eyeclinic werd met "targeted visitors" vertienvoudigd door Domatica.

Ticketing Systeem stroomlijnt workflow binnen FVB / FFC .

Gebaseerd op de DomatriX extranet / intranet module, programmeerde Domatica een workflow management applicatie voor het FVB / FFC - Het Fonds voor Vakopleidingen in de Bouwnijverheid.

Het Ticketing Systeem wordt ingezet als hulpmiddel om problemen te rapporteren naar medewerkers, en om de opvolging hiervan binnen de verschillende bedrijfsdepartementen te stroomlijnen en te centraliseren.

"Niet ingewikkeld, maar iets dat werkt" aldus Dominique Kindt, First Nominee Small and Medium Businesses in Datanews.

Archived News (NL)

 

 
 Neem Contact :

Email Domatica :
voor inlichtingen, voor een afspraak, of voor 'n dringende interventie :

office@domatica.be

Of leg ons uw vraag voor via
ons contactformulier


 

 

 

 


 
 


Neem contact met onze medewerkers, voor meer informatie
 

 

 © 2000-2014 Domatica
   DOMATICA bvba  į  Blijde Inkomststraat 26 į  3000 Leuven į  Belgium į  Europe